Zendzorg_header

Wij zijn ZendZorg

ZendZorg is een klein bemiddelingsbureau welke is opgericht door mensen uit de zorg.
Wij zijn bekend met het werken als zzp’er in de zorg nadat wij jaren zelf ervaring hebben opgedaan als zorgprofessional. Wij kunnen ons daarom goed inleven in zowel de positie van de zzp’er maar ook in de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Door de jaren heen hebben wij gezien waar bepaalde dingen goed gaan of juist niet, waardoor beide partijen niet goed geholpen zijn.

Expertise

Uit ervaring weten wij hoe belangrijk het kan zijn dat er vaste krachten op een locatie zijn. ZendZorg werkt daarom met zzp’ers die het mogelijk maken om vaste gezichten te kunnen sturen naar de locaties. Hiermee bieden de zzp’ers structuur, continuïteit en vertrouwdheid aan de toch al kwetsbare bewoners. Wij stellen de bewoners of cliënten altijd voorop daarom vinden wij het belangrijk dat onze begeleiders zich kunnen verplaatsen in de cliënten en de-escalerend werken. Onze zzp’ers werken om te zorgen.

Wij zijn in staat om voor veel situaties een creatieve oplossing aan te bieden die de cliënten uiteindelijk ten goede komen. Snelle communicatie met onze zzp’ers  en opdrachtgevers staat voorop, dit is de reden waarom wij vanuit ZendZorg evaluatie gesprekken hoog in ons vaandel hebben staan. 

Bemiddeling

Als zorgorganisatie moet je snel kunnen inspelen op wisselend personeelsinzet of een stijging in de zorgvraag. Wij bemiddelen tussen zzp’ers en opdrachtgevers door de juiste zzp’er te koppelen aan de zorgbehoefte. Wij werken voortdurend aan het zoeken en bemiddelen van de juiste zzp’er voor uw organisatie.

Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd vanuit onze eigen werkervaring in de zorg. Hierdoor hebben wij een ruime, ervaren en kwalitatieve poule opgezet en kunnen we altijd in contact komen met zzp’ers die goed aansluiten bij de opdrachtgever.

Voor ZZP'ers

Team

Ben jij een zorgprofessional die werkt als zzp’er, dan komen wij graag met jou in contact. ZendZorg denkt graag met je mee! Voor de echte zorgprofessional staat het werken met cliënten vaak voorop. Het zoeken naar de juiste opdrachtgever is vaak tijdrovend en vereist een bepaald netwerk.

Ook het onderhandelen over de juiste voorwaarden is voor een zzp’er in de zorg geen dagelijkse kost. Wij helpen je graag met de bemiddeling naar een juiste opdrachtgever, daarnaast nemen wij de administratie van jou over en hoef jij je niet bezig te houden met het maken van facturen omdat wij het belangrijk vinden dat jij je volledig kan richten op de werkzaamheden op de werkvloer. Bel of mail ons voor meer informatie.

Bemiddeling

ZendZorg is een klein bemiddelingsbureau dat waarde hecht aan persoonlijk contact, zowel met de zzp’ers als met de opdrachtgevers. Wij zoeken naar maatwerk en proberen tegemoet te komen aan de wensen van iedere zzp’er wanneer dit binnen ons vermogen ligt.

Aanmelden

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in de zorg, minimaal een zorg gerelateerde niveau 4 opleiding afgerond en ben jij een zelfstandige zorgprofessional of wil jij een zelfstandig zorgprofessional worden? Meld je dan aan via het aanmeldformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Voor werkgevers

24/7 bereikbaar

ZendZorg denkt altijd in oplossingen en schakelt snel door om het rooster rond te krijgen. Daarom hebben wij altijd een bereikbaarheidsdienst en zijn wij 24/7 bereikbaar om zo snel mogelijk tot een gepaste oplossing te komen en de openstaande diensten op te lossen.

Onze Poule

ZendZorg beschikt over een poule met zeer gemotiveerde en ervaren begeleiders die direct inzetbaar zijn. ZendZorg denkt altijd in oplossingen en schakelt snel door om het rooster rond te krijgen. Wij bieden zzp’ers aan die minimaal 3 jaar ervaring hebben in de zorg en minimaal een zorg gerelateerde niveau 4 of HBO opleiding hebben afgerond en in het bezit zijn van een VOG. Wij controleren onze zzp’ers op echtheid van hun diploma door een extra controle bij DUO te laten uitvoeren. Het is ook een eis dat onze zzp’ers een aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten.

Expertise

Onze zzp’ers hebben ruime expertise binnen de (meervoudige) gehandicapten zorg,  jeugdzorg, complexe doelgroepen, verslavingszorg, psychiatrie , LVB, EMB, VIG, en ambulante zorg. Wij werken zoveel mogelijk met vaste gezichten op locaties. Want vastigheid is duidelijkheid en duidelijkheid is veiligheid.

Langdurige projecten

Bent u op zoek naar begeleiders voor langdurige projecten? Wij van ZendZorg zorgen voor de juiste match met uw organisatie. Door middel van de functie eisen en beschrijving van de functie vergelijken wij de Cv’s van onze begeleiders en koppelen wij de meest geschikte begeleider aan het project.

Tarieven

Wij werken met all-in tarieven wat het ook interessant en overzichtelijk maakt voor de organisatie. Daarnaast nemen wij de administratie over van de door ons ingezette zzp’ers op uw locatie om ervoor te zorgen dat het gecontroleerd en overzichtelijk blijft voor beide partijen. Anders is in overleg ook mogelijk.

Aanmelden

Geïnteresseerd en wil je gebruik maken van onze diensten? Meld je dan aan als werkgever via het aanmeldformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.