Zendzorg_header

Recensies

Strong Testimonials form submission spinner.

Verplicht

rating fields

Abdelmajid is een betrouwbare en loyale hulpverlener die altijdprobeert mee te denken. Heeft een pro actieve houding en geenopdracht hem te gek! Afspraak is afspraak.

Aniies Dandan

De afgelopen jaren heeft Abdelmajid binnen het team zich vooral bezig gehouden met het begeleiden van cliënten, neemt daarbij ook coördinerende taken op zich, denkt graag mee bij situaties en creëert door zijn manier van werken voor een veilig en prettige werksfeer. Abdelmajid heeft zijn bekwaamheid op het gebied van het begeleiden van cliënten met een complexe hulpvraag meer dan goed laten blijken. Ik kan Abdelmajid sterk aanbevelen aan een toekomstige werkgever.

Julian Dominguez

Abdel is een gedreven jongeman met een grote passie voor dehulpverlening. Hij heeft een groot empatisch vermogenwaardoor hij zich goed kan inleven in andere en hun situaties.Een echte teamspeler maar ook super zelfstandig. Abdel is eenduizendpoot en topper om mee samen te werken.

Desiree Sanders

Abdelmajid is een aangename collega. Heel gedreven in zijn vaken een echte professional. Zorgt voor een leuke werksfeer en ligtgoed bij de doelgroep. Abdelmajid is voor elke organisatie eenaanwinst.

Boubaker Bouchalga

Flexibele en een prettige gesprekspartner. Iemand waar je opkunt bouwen en ik graag mee samenwerk. Denkt graag met je mee om tot goede oplossingen te komen. Integer persoon met hart voor het werk!

Hicham Kerkri

Betrouwbaar , betrokken en eerlijk. Top collega om samen meete werken.

Mimoun Ahbouk

Wat ik nooit meer vergeet is hoe jij met je persoonlijke levenservaring anderen weet te raken om het beste uit hunzelf te halen. Ik heb veel van je geleerd en hopelijk mogen wij in de toekomst nogmaals met elkaar samenwerken. Zet het goede werk voort Abdelmajid

Mohamed Bouraarassi

Via Maandag heeft Abdelmajid een periode opdracht opgepakt. Ik heb in die periode Abdelmajid leren kennen als een hardwerkende, ijverige en meedenkende professional. Voor elk probleem probeert hij een oplossing te bedenken en hij is altijd goed te vinden. Verder is Abdelmajid prettig in de omgang, zowel informeel als formeel is hij namelijk communicatief sterk en komt hij zijn afspraken na. Topper!

Haris Kahrimanovic

Voor ZZP'ers

Team

Ben jij een zorgprofessional die werkt als zzp’er, dan komen wij graag met jou in contact. ZendZorg denkt graag met je mee! Voor de echte zorgprofessional staat het werken met cliënten vaak voorop. Het zoeken naar de juiste opdrachtgever is vaak tijdrovend en vereist een bepaald netwerk.

Ook het onderhandelen over de juiste voorwaarden is voor een zzp’er in de zorg geen dagelijkse kost. Wij helpen je graag met de bemiddeling naar een juiste opdrachtgever, daarnaast nemen wij de administratie van jou over en hoef jij je niet bezig te houden met het maken van facturen omdat wij het belangrijk vinden dat jij je volledig kan richten op de werkzaamheden op de werkvloer. Bel of mail ons voor meer informatie.

Bemiddeling

ZendZorg is een klein bemiddelingsbureau dat waarde hecht aan persoonlijk contact, zowel met de zzp’ers als met de opdrachtgevers. Wij zoeken naar maatwerk en proberen tegemoet te komen aan de wensen van iedere zzp’er wanneer dit binnen ons vermogen ligt.

Aanmelden

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in de zorg, minimaal een zorg gerelateerde niveau 4 opleiding afgerond en ben jij een zelfstandige zorgprofessional of wil jij een zelfstandig zorgprofessional worden? Meld je dan aan via het aanmeldformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Voor werkgevers

24/7 bereikbaar

ZendZorg denkt altijd in oplossingen en schakelt snel door om het rooster rond te krijgen. Daarom hebben wij altijd een bereikbaarheidsdienst en zijn wij 24/7 bereikbaar om zo snel mogelijk tot een gepaste oplossing te komen en de openstaande diensten op te lossen.

Onze Poule

ZendZorg beschikt over een poule met zeer gemotiveerde en ervaren begeleiders die direct inzetbaar zijn. ZendZorg denkt altijd in oplossingen en schakelt snel door om het rooster rond te krijgen. Wij bieden zzp’ers aan die minimaal 3 jaar ervaring hebben in de zorg en minimaal een zorg gerelateerde niveau 4 of HBO opleiding hebben afgerond en in het bezit zijn van een VOG. Wij controleren onze zzp’ers op echtheid van hun diploma door een extra controle bij DUO te laten uitvoeren. Het is ook een eis dat onze zzp’ers een aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten.

Expertise

Onze zzp’ers hebben ruime expertise binnen de (meervoudige) gehandicapten zorg,  jeugdzorg, complexe doelgroepen, verslavingszorg, psychiatrie , LVB, EMB, VIG, en ambulante zorg. Wij werken zoveel mogelijk met vaste gezichten op locaties. Want vastigheid is duidelijkheid en duidelijkheid is veiligheid.

Langdurige projecten

Bent u op zoek naar begeleiders voor langdurige projecten? Wij van ZendZorg zorgen voor de juiste match met uw organisatie. Door middel van de functie eisen en beschrijving van de functie vergelijken wij de Cv’s van onze begeleiders en koppelen wij de meest geschikte begeleider aan het project.

Tarieven

Wij werken met all-in tarieven wat het ook interessant en overzichtelijk maakt voor de organisatie. Daarnaast nemen wij de administratie over van de door ons ingezette zzp’ers op uw locatie om ervoor te zorgen dat het gecontroleerd en overzichtelijk blijft voor beide partijen. Anders is in overleg ook mogelijk.

Aanmelden

Geïnteresseerd en wil je gebruik maken van onze diensten? Meld je dan aan als werkgever via het aanmeldformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.